BJØRG JEWELLERY 

BJØRG JEWELLERY ble etablert av norske Bjørg Nordli-Mathisen i 2004. Selv er hun oppvokst nord i Norge, der naturen er vill og uforutsigbar med evig sollys om sommeren, og vintre med lange og unngåelige mørke. Denne nordiske refleksjonen kan ses i hennes design, der smykkene bærer preg av natur og tidligere myter samt visjoner om fremtiden.

Idag selges BJØRG smykker både nasjonalt og internasjonalt. Hos oss finner du et godt utvalg av hennes smykker i vår butikk i Storgata. 

NYHETER

SHADES OF ARP

Denne kolleksjonen er skapt til ære for den store skulptøren, kunsteren og poeten, Jean Arp. Kolleksjonen er inspirert av hans bioforme stil. Med bølgete linjer og buede former kan kroppsdeler og naturens motiver skapes. 

between the lines

Buede og utformede materiale lagd til vakre og elegante ørepynt. I tillegg til å være både behagelige og lette å ha på seg, skaper de også inntrykk!

the waves 

Bryt bølgende med den stilige enkelheten til de krøllede metallbitene. Hvert stykke er nøye håndlaget av papirtynne ark av 925 sølv. Et helt unikt design og smykke!