JULEGAVEGUIDE 2017

Med julen kommer tradisjoner. Vi samler oss rundt et dekket bord for et nydelig måltid. Vi ser på filmer og hører på musikk som setter oss i julestemning. Vi drikker gløgg og spiser grøt. Vi gir hverandre gaver for å vise vår takknemlighet ovenfor våre kjære. Den er en tid for å vise at vi setter pris på hverandre - for å tilbringe og nyte stundene vi har sammen. 

Men la oss ikke glemme, for mange kommer julestria med en god dose stress. Vi kjører byen rundt for å finne de perfekte gavene. Vi beveger oss fra en matvarehandel til en annen, fordi de ikke hadde mer igjen av den gode sylta hos den lokale forhandleren. Vi ønsker at alt skal bli perfekt, nettopp fordi vi vil at våre kjære skal ha en fin tid. Det er derfor viktig å puste mellom slagene, og virkelig prøve å nyte. Prøve å sette pris på. Prøve å huske hvorfor vi gjør alt dette i utgangspunktet. 

For at førjulstiden skal nytes har vi hos Mestergull Sandberg laget en stor julegaveguide, som vi håper kan bidra til å redusere stress og gjøre juletiden noe enklere å sette pris på. Det er ikke alltid så lett å være kreativ med gavene år etter år. Heldigvis er vi her for deg, for å hjelpe deg med å finne de perfekte gavene.  

 

 

 

 

 

til henne

  

 

 

 

 

 

TIL HAN 

  

 

 

 

 

 

til barn

   


GAVEN SOM 

GARANTERT GJØR 

KONA FORNØYD

A85B85C9-A18D-4CA9-8B44-6F4F812F0714.jpg

diamanten

SYMBOLET PÅ KJÆRLIGHET

Untitled design (4).png

               20 GAVETIPS

TIL UNDER 1000-LAPPEN

TID FOR ROMANTIKK

FRIERI- OG GIFTERINGER