MG DIAMONDS

I Mestergull`s rikholdige diamantkolleksjon finner du et bredt utvalg av smykker i i lekkert design og utsøkte materialer. Vi har mange varianter og mange av de får du i sett med matchende ring, ørepynt og anheng.

 
 

SOLITAIRE

 

KLONDIKE

Klondike™ er serien med de gode prisene. Her kombineres hvitt gull og diamanter med kvalitetene J Pique - og prisene blir derfor lave. Klondike™ lages som ring, ørepynt og anheng.

 

PRINSESSE

Med sin klassiske blondefatning er Prinsesse™ like elegant som tidløs og bæres av kvinner i alle aldre. Dette designet har vært med i generasjoner og viser seg som en ekte "evergreen".

Prinsesse™ lages i hvitt gull og gult gull med diamanter fra 0,03 ct. HSI
og lagerføres opp til 0,25ct. for ring, ørepynt og anheng.

 
 
 
Mill_Group_2 kopi.jpg
 
 

MADONNA

Hos Mestergull finner du mange spennende design av enstens diamantsmykker, og du kan velge blant hvitt eller gult gull og diamanter i alle størrelser. Madonna er en av våre mest populære serier og lar deg velge ring, ørepynt og anheng i hvitt eller gult gull.

Madonna lagerføres med diamantstørrelser fra 0,10 ct. og oppover.

 

CINDERELLA

Med sin særegne form står designet i Cinderella-smykkene som en arkitektonisk skulptur sammen med diamanten.

Dette designet lages med diamantstørrelser fra 0,10ct. men blir bare finere og finere jo større diamant den får bære. Velg blant ring, ørepynt og anheng i hvitt eller gult gull.

 

MILL

Mill-ringene er den nyeste i solitaire-kolleksjonen til Mestergull. Med sine solide skinner og et vakkert, tidløst, er dette en sikker vinner når du skal investere i en diamantring. Her kan du velge mellom hvitt-, gult- eller rosegull - alt etter eget ønske. 

 

CARMEN

Carmen™ er et kraftig design med uante muligheter. Du bestemmer selv om ringen skal utføres i hvitt eller gult gull, men blank eller børstet overflate og diamantenes størrelse, antall og plassering.

Alle Carmen™ ringer blir laget spesielt etter kundens ønsker og fremstår som unike smykker.

 

DIVA

Diva™ finnes i hvitt gull eller gult gull med diamanter fra 0,10ct. til 2,00ct. og er en av Mestergulls designserier for enstens diamantsmykker - solitaire. Ønskes større diamanter spesiallager vi smykkene tilpasset diamanten. Diva™ er et design med fire firkantede klør som holder diamanten og gir et kvadratisk uttrykk.

 

allianse

Skjermbilde 2017-11-28 kl. 22.43.38.png

Som en minnebok i diamanter lar Allianse™ hver diamant fortelle sin helt spesielle historie om livets mange gleder og store øyeblikk. Her kan du bygge på med gnistrende stener for hver ny anledning, og skape et personlig, tidløst og elegant smykke.

I Allianse™ finner du smykker i gult eller hvitt gull til hånd, arm, hals og øre i mange diamantstørrelser, og i kombinasjon med safirer.