DIAMONDS ARE FOREVER 💎

Diamanten er en av naturens mest perfekte skapelser. Diamanten ble oppdaget 300 år f.Kr., i India og ble kalt "en bit av evigheten". Fra diamanten ble født, har den altså blitt ansett som noe dyrebart og uerstattelig. Ikke rart vi mennesker aldri lar oss slutte å fascinere av denne unike gjenstanden. Diamanten er rett og slett en sjeldenhet som vi mennesker idag, såvel som for tusenvis av år siden, ivaretar som vårt eget lille barn. 

Ikke nok med at diamanten i seg selv er en etterspørselsvare; den betyr også noe ekstra når vi får den fra våre nære og kjære. I kombinasjon av affeksjon og dyrebart vil diamanten aldri dø, tvert imot vil en diamant gå i generasjoner etter generasjoner. Den er tidløs og elegant - og det vil den vare foralltid.

Men la oss ikke glemme at diamanter - de kommer i ulike størrelser, former og varianter. Med det blotte øye kan enhver diamant lure deg, og det er lett for mannen i gata å ta feil av diamanter. Allikevel skinner ikke alle diamanter like godt, og ikke alle diamanter er funnet på etisk vis. Derfor er ikke diamant bare en diamant, og det er viktig å kjøpe diamantvarer fra seriøse aktører som fagfolk og autoriserte markeder.

Hos oss i Mestergull er vi ekstremt opptatt av å ivareta diamantens opprinnelige rykte, og derfra bevare tradisjoner om en evigvarende, vakker gjenstand. Derfor benytter vi oss kun av gode kvaliteter og bærekraftig produksjon. 

Du kan dermed være trygg på at du "shine bright like a diamond" når du kjøper en diamant hos oss. Velkommen for en hyggelig handel!

FINN DIN FAVORITT

 

LÆR MER OM DIAMANTER HER