Every Cloud has a Silver Lining
THE SILVER COLLECTION

Kontraster kan finnes overalt rundt oss. Uansett om det er farger, teksturer, former, dufter, temperatur eller til og med følelser - kontraster får oss til å legge merke til og sette pris på unikhet.

Overskyete dager er en del av vårt daglige liv. Men det som er fantastisk å tenke på er at bak hvert grå bakteppe, så finnes det en varm og levende sol, som så tålmodig sitter å venter på å få skinne. 

Oppdag The Silver Collection av OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, håndlaget fra oksidert til polert sølv med 18 karat gull, diamanter og dyrebare stener.

Enjoy!

THE SILVER COLLECTION_110x160mm_CARDS_LOOKS_aRGB_HighRes11.jpg

lotus 0 RINGS

Lotus 0 er en oppfølger av de vakre lotusringene som finnes i størrelser 1, 2 og 3 - og som enkelt kan kombineres. Med mer enn 3000 ulike muligheter - et unikt utseende har blitt skapt for å passe til enhver kvinne, med hver sin stil. De ulike ringene, ørepynt, collier og charms kan mixes og matche på utallige forskjellige måter. 

Oksidert sølv
Blandt lotus 0 ringene kan du velge mellom: grå månesten, blush månesten, rosa korall, rød korall, rav og turkis
 

Priser fra: 2.950,-
 

 


THE SILVER COLLECTION_110x160mm_CARDS_LOOKS_aRGB_HighRes6.jpg

the elephant

Uansett om den er tegnet eller støpt eller opplevd i sitt naturlige habitat, slutter elefanten aldri å fascinere smykkedesigner Ole Lynggaard. Elefanten er et symbol på visdom, lojalitet, styrke og lykke.

For første gang finnes nå elefanten i sølv - i to størrelser

Pris:
Charm elephant My Little World: 1550,-
Charm elephant: 3.250,-


THE SILVER COLLECTION_110x160mm_CARDS_LOOKS_aRGB_HighRes14.jpg

Forest and nature 

Charlotte Lynggaard tok inspirasjonen fra skogens levende underverk, hvor honningbier, ekorn og blader bringes til liv. En liten fugl nestles i sitt egg og vilde grener med intrikate og delikate knopper som tvinner seg rundt fingeren. 

Sjekk ut det brede utvalget av de vakre smykkene her

Priser fra:
Forest: 2.150,-
Nature: 950,-


THE SILVER COLLECTION_110x160mm_CARDS_LOOKS_aRGB_HighRes15.jpg

LEAVES 

Smale grener og håndgraverte blader smeltes med lunefull sjarm for å skape unike miniatyrhistorier. Mørk sølv, mossgrønn serpentin og glitrende diamanter og månestener skaper et unikt fargerikt kombinert med lyse blinker av rav og gull. Alt dette kombinerer med de unike bladhengene - inspirert av skogens vakre natur.

Priser fra: 1.100,-