Om Mestergull Anthony Sandberg

Gullsmed Anthony Sandberg AS ble etablert 5.mars 1962 av Anthony Sandberg og hans kone Rigmor Sandberg. Anthony hadde allerede 16 års erfaring fra Th. Marthinsens sølvvarefabrikk, og ønsket å etablere egen gullsmedforretning. Rigmor og Anthony flyttet dermed fra Tønsberg til Lillestrøm for å realisere drømmen  - noe som var helt tilfeldig ettersom de ikke hadde noen relasjoner til byen. Første butikken ble på noen få kvadratmeter i Brogaten 10 v/ Kulturhuset, der de måtte bo midlertidig på bakrommet. I 1969 ble butikken bygd ut til en flott gullsmedbutikk. I 1975 ble deres sønn Dag Anthony Sandberg utdannet som gullsmed, og samme året ble han uteksaminert med Diplom i Gemmologi, som landest yngste.  

I dag finnes det to Mestergull Sandberg butikker i Lillestrøm. I 1979 etablerte familien Sandberg seg med filial i Brøthergata. 2, som senere ble flyttet til Torvet 5 - der den er i dag. Butikken som idag er i Storgata 16 ble flyttet fra Brogata i 1980. Datter til Rigmor og Anthony, Anne Lene Sandberg ble utdannet gullsmed i 1988. Kristin Sandberg, Dag sin kone har også arbeidet i butikken. Kristin og Dag sin datter, Helene Sandberg fikk sitt svennebrev i 2004. De andre barnebarna, Caroline, Henrik og Ane Sandberg har også jobbet i butikken i flere år. På verkstedet sitter Dag, Terje, Gry og Anne Lene, hvor de utfører ulike gullsmedoppgaver av ypperste kvalitet. 

 
BROGATA 10 ANNO 1969.

BROGATA 10 ANNO 1969.

Gullsmed Anthony Sandberg har i over 50 år hatt som mål å yte best service og er meget opptatt av kvalitet på sine smykker, samt et bredt utvalg av smykkemerker; alt fra luksusbrands til rimelige alternativer. Derfor ble Gullsmed Sandberg medeier av Mestergull kjeden i 1986, slik at de i fellesskap, med 40-50 andre gullsmeder, får tilgjengelighet til det beste faget har å by på. 

Velkommen til oss for en hyggelig handel!  


Dette sier våre kunder om oss!

Lekker butikk, høy fagkompetanse, god service.
— Helene Løbach
 
 
Eneste gullsmeden med fagkunnskap, service og tradisjon, alltid førstevalget!
— Inger Lise Christiansen
 
Mestergull Sandberg er å anbefale. Ønsker dere lykke til videre. De yter absolutt topp behandling av kunder og er godt etablert i Lillestrøm. 
— Liv Helene Larsen
 
Gaver for enhver anledning fra serviceinnstilt personale
— Guro Hovind Berntsen