I over 50 år har vi solgt smykker i Lillestrøm. Vi har to butikker i byen med et bredt utvalg av kjente smykkemerker. Vi har også eget verksted. Velkommen til oss for en hyggelig handel! 

 

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN ble etablert i 1963 av gullsmed og smykkedesigner Ole Lynggaard. Idag drives brandet av Ole og hans datter Charlotte Lynggaard, som også er utdannet gullsmed og designer. Familiefirmaet har gjennom årene skapt et veletablert renommè som et luksuriøst merke med fokus på høy kvalitet og nyskapende design. 

 

Lykkeringene

LYKKERINGENE er Mestergull sitt konsept på forlovelses- og gifteringer. Lykkeringene gir dere friheten til å designe deres egne personlige ringer. Selv velger dere ringenes profil, farge og bredde, samt eventuelle mønster og overflater, diamanter og gravering. Det store utvalget av utallige muligheter finner dere hos oss. Design your love.

Bjørg Jewellery

BJØRG JEWELLERY ble etablert av norske Bjørg Nordli-Mathisen i 2004. Inspirert av naturens undere, tidligere myter og og visjoner for fremtiden bærer smykkene preg av sjelden skjønnhet. Alle BJØRG smykker er håndlaget, alle materialer er 100% naturlig og innhentet med henhold til beskyttelse av miljøet.