GET READY TO PLAY 

Charlotte Lynggaard er kjent for sin bohemske tilnærming, og denne gangen får det sitt fulle utspring i de nydeligste armbånd. Denne sesongen hilser hun våren med to nye samlinger av må-ha armbånd 'Hooked on Life' og elegante Nature armringer - ment for å utfylle hverandre. Kolleksjonen er en hyllest til lekenhet og livets glade dager. 

 
web_front_banner_life_blue.jpg
 
web_bracelets_life_collection_craftsmanship.jpg
IMG_6009.jpg

Hooked on life 

Fargerike 'Hooked on Life' feirer å leve til det fulle og trenger aldri å bli tatt av. Det elastiske armbåndet blir det med på dine eventyr når timene blir tilbringt på stranden, i ørkenen, når du dykker, danser og rider - eller bare når du slapper av med dine kjære. 

De ekstremt holdbare armbåndene er designet både for kvinner og menn. De kommer i både 18 K gull og i sølv. Den uimotståelige fargepaletten er farget, vevd og håndknytt av håndverkere for OLE LYNGGAARD COPENHAGEN 

Life armbånd i sølv: 2.150,-
Life armbånd i gult- eller hvittgull: 5.150,-


IMG_6034.jpg
web_bracelets_nature_collection_top_wide (1).jpg

nature cuff

Designeren Charlotte Lynggaard har lagt til et nytt spektakulært design til den ettertraktede kolleksjonen 'Nature' - denne gangen med en fantastisk samling av åpne armbånd. 

Nature armringene er laget av 18 K gull, karakteristisk satinisert for et matt utseende eller vakkert polert, helt etter ønske. Bruk den rene, gyldne versjonen, eller gjør en fargerik utsagn med håndsatte edelstener.

Velg din favoritt mellom 15 dyrebare steiner for å skape armbånd av dine drømmer.

Psst! De samme farger kommer også i enkle, nydelige ørepynt.

Priser fra: 27.500,-